Aanbieding

FlinQ Smart Indoor Hybrid Heater

Oorspronkelijke prijs was: 299.99.Huidige prijs is: 149.99.

Werkt met FlinQ app
Hybride techniek: infrarood én convectie
Verwarmt ruimtes tot wel 24 m2
Google HomeWerkt met
Google Home*
Amazon AlexaWerkt met
Amazon Alexa*
FlinQ AppWerkt met
FlinQ App
Wissen
Let op: dit betreft een pre-order en heeft een langere levertijd
FlinQ Product Expert FlinQ Expert - Miranda
Welke heater heb ik nodig? Doe de test, het kost je 20 seconden!
Help mij kiezen

Beschrijving

Deze winter is een energiezuinige verwarmer in je huis een must. Met deze gasprijzen wil je zo weinig mogelijk geld kwijt zijn aan stoken. Ontdek de ultieme combinatie van innovatie en comfort met de FlinQ Smart Indoor Hybrid Heater. Dit geavanceerde verwarmingssysteem biedt een veelzijdige oplossing voor al je verwarmingsbehoeften. Verwarmen is eenvoudiger en efficiënter dan ooit tevoren.

Bespaar op stookkosten!
We zien allemaal dat de gasprijzen zijn gestegen. Dankzij de slimme ECO-modus detecteert de heater open ramen. Als de omgevingstemperatuur binnen 10 minuten met meer dan 5 graden daalt, schakelt de heater automatisch over naar de ECO-modus en stopt met verwarmen. Met deze Slimme Paneelverwarming ben je van de stookkosten af en bespaar je op energiekosten door zijn slimme ECO-Modus en kun je tot wel 24 m2 verwarmen. Ben je in het bezit van zonnepanelen? dan is verwarmen zelfs gratis! Dit maakt het apparaat niet alleen kostenefficiënt, maar ook milieuvriendelijk. Hoe fijn is dat!?

Uniek in zijn klasse
De FlinQ Smart Indoor Hybrid Heater biedt een doeltreffende combinatie van directe stralingswarmte (infrarood) en convectiewarmte. De kachel zuigt koude lucht aan de onderkant aan en blaast warme lucht van boven uit, waardoor ruimtes snel en efficiënt worden verwarmd. Het koolstofkristal verwarmingselement zorgt voor aangename, directe warmte, terwijl de convectiewarmte de hele kamer gelijkmatig verwarmt. Hierdoor kun je comfortabel genieten!

Bedienbaar via de App, Afstandsbediening, Led-display
Met de FlinQ Smart Indoor Hybrid Heater heb je altijd de ideale temperatuur binnen handbereik. Je kunt deze heater op drie manieren bedienen: via het LED-touchscreen op het apparaat zelf, met de meegeleverde afstandsbediening, of via je smartphone of tablet. Wat deze afstandsbediening extra bijzonder maakt, is de ingebouwde thermometer die de exacte kamertemperatuur meet. Voor extra gebruiksgemak kun je bovendien meerdere heaters aan dezelfde afstandsbediening koppelen, perfect als je in verschillende kamers dezelfde paneelverwarmer hebt staan. Gebruik de gratis FlinQ App om de temperatuur eenvoudig te regelen, zelfs als je onderweg bent. Heb je de heater in de slaapkamer? Geen probleem, je kunt het LED-scherm uitschakelen voor een rustige nachtrust. En met de compatibiliteit met Google Assistant en Alexa, bedien je de heater ook gemakkelijk met je stem.

Multifunctioneel
Het installeren van de FlinQ Smart Indoor Hybrid Heater is een fluitje van een cent. De verwarmer is neer te zetten of op te hangen aan de muur. Plaats het apparaat precies waar je het nodig hebt, en geniet van de efficiënte manier van verwarmen.

Veiligheid voorop!
De heater is voorzien van een bescherming tegen oververhitting, waardoor deze automatisch afslaat. De slimme heater zelf is ook voorzien van kinderbeveiliging, zodat kinderen het apparaat zelf niet kunnen bedienen. Die functie is via de app, afstandsbediening of het LED-scherm aan te passen.

Voordelen
– Bespaar op je stookkosten
– ECO-modus en kinderslotfunctie
– Te bedienen via de FlinQ App, LED-Scherm, of via de meegeleverde afstandsbediening
– Compatibel met Google/Alexa
– Geluidstil, dus ideaal voor werkomgevingen, woonkamer en slaapkamers
– De verwarmer is neer te zetten of aan de muur op te hangen

Specificaties

Vermogen

800W

Temperatuurbereik

0 – 50 ℃

Oppervlakte

24 m2

Lengte kabel

1.5 meter

Waterdichtheid

IPX0

AC Frequentie

50/60Hz

Power Rating

220-240V

Geluidsniveau

0 (geen geluid)

Materiaal oppervlak

Metaal

Verwarmingselement

Koolstofkristal

Afmetingen

60 (met voet: 64.5 cm ) x 100 x 3.8 cm

Gewicht

8.2 Kg

Kleur

Wit, Zwart

Kleur Behuizing

Wit, Zwart

Bediening

Met app, Met afstandsbediening

Spraakassistent(en)

Amazon Alexa, Google Home

Schrijf een review
Beoordeling

FlinQ Smart Indoor Hybrid Heater manual

Handleiding voor de FlinQ Smart Indoor Hybrid Heater in het Nederlands, Engels, Duits en Frans

Bekijken
Hoe werkt de draadloze thermostaat?

Bij traditionele elektrische heaters is de thermostaat ingebouwd in het apparaat zelf. De Hybrid heater van FlinQ heeft echter een thermostaat in de afstandsbediening, wat zorgt voor veel nauwkeurigere temperatuurmetingen. Door de thermostaat op een centrale plek in de ruimte te plaatsen, stopt het apparaat pas met verwarmen wanneer de gewenste temperatuur overal in de ruimte gelijk is.

Wat is hybride verwarmingstechniek?

De Hybride techniek biedt een doeltreffende combinatie van directe stralingswarmte (infrarood) en convectiewarmte. De kachel zuigt koude lucht aan de onderkant aan en blaast warme lucht van boven uit, waardoor ruimtes snel en efficiënt worden verwarmd. Het koolstofkristal verwarmingselement zorgt voor aangename, directe warmte, terwijl de convectiewarmte de hele kamer gelijkmatig verwarmt. Hierdoor kun je comfortabel genieten!

Werkt dit slimme FlinQ product met Homey (pro)?

Ja, sommige smart producten van FlinQ worden ondersteund door Homey i.c.m. de Tuya app. Kijk op de website van Homey om er zeker van te zijn dat dit product ook in jou specifieke geval goed werkt.

Je FlinQ apparaat verbinden met een nieuw netwerk?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je netwerk naam of provider is veranderd. Je dient het apparaat dan uit je FlinQ app te verwijderen en opnieuw toe te voegen. In sommige gevallen is een reset van het apparaat nodig, deze procedure vind je in de handleiding van je product.

Welke WiFi frequentie ondersteunen de slimme apparaten van FlinQ?

De producten van FlinQ kunnen alleen overweg met een 2,4 GHz netwerk. In vrijwel de meeste routers kunnen je voor zowel de 2,4 GHz als de 5 GHz frequentie een aparte SSID (netwerknaam) aanmaken, bijvoorbeeld:
– FlinQ-kantoor-5GHz
– FlinQ-kantoor-24GHz

Een gecombineerd signaal, waarbij zowel de 2,4 GHz als de 5 GHz frequentie onder één SSID (netwerknaam) vallen wordt niet altijd ondersteund.

Indien je hulp nodig hebt bij het veranderen van je wifi instellingen neem dan contact op met je internetprovider.

Is de FlinQ app gratis?

Ja, de FlinQ app is gratis. Na downloaden maak je een account aan en kun je je FlinQ apparaten verbinden.

Waar download ik de FlinQ app?

De FlinQ app is gratis verkrijgbaar voor zowel iOS als Android telefoons en is via onderstaande linkjes te downloaden.

Download voor iOS
Download voor Android

Wat is het verschil tussen infrarood en convectie?

Een convectie heater verwarmt de lucht in de ruimte, daardoor is een convectie kachel uitermate geschikt voor het verwarmen van ruimtes. Infrarood zorgt voor een gelijkmatige temperatuur, omdat het de objecten in de kamer direct verwarmt. Maar als u uit de straling van infrarood stapt, voelt het meteen kouder aan. Infrarood heaters worden daarom gebruikt voor het verwarmen van bijvoorbeeld een werkplek, stoel of bank. Infrarood zorgt voor stralingswarmte en kan niet worden gebruikt voor het verwarmen van ruimtes.

Kan ik één of meerdere (dezelfde) producten toevoegen aan de FlinQ app?

Ja, je kunt één of meerdere producten toevoegen aan de FlinQ app, ook als dit dezelfde producten zijn. Je kunt deze indelen in een groep zodat je deze makkelijk tegelijk kunt bedienen. Tevens kun je een locatie meegeven aan een apparaat, bijvoorbeeld: woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Werkt dit product met Apple Homekit en/of Matter?

Nee dit product biedt geen ondersteuning voor Apple Homekit of Matter.

Met welke app werkt dit product?

Dit product werkt naadloos samen met de FlinQ app. Deze kun je gratis downloaden voor zowel iOS als Android apparaten.

Werkt dit product met Google Home en Amazon Alexa?

Ja, dit product werkt samen met Google Home en Amazon Alexa. Installeer je product via de FlinQ app. Open je Google Home app en zoek naar FlinQ. Je apparaat is nu verbonden aan je spraakassistent en kun je bedienen middels spraak commando’s.

FlinQ Smart Indoor Hybrid Heater

Oorspronkelijke prijs was: 299.99.Huidige prijs is: 149.99.

Op voorraad